BeLife voor de medewerker - 1440 x 420 pixels

Werken als psycholoog bij BeLife

Bij BeLife (dochteronderneming van Arbo Unie) zijn we op zoek naar basis- en GZ-psychologen die het multidisciplinaire team van Arbo Unie komen versterken. De psycholoog heeft een belangrijke rol in het vóórkomen van verzuim of uitval en coacht medewerkers hoe zij gezond(er) kunnen leven. Ook behandelt de psycholoog medewerkers die om psychische redenen verzuimen of dreigen te verzuimen. En helpen om weer op een duurzame wijze verantwoord terug te keren.

Jouw ontwikkeling

Bij BeLife kennen we als geen ander de waarde van een gezonde werkomgeving. Daarom zorgen we goed voor onze medewerkers. Want wat we bij onze klanten willen bereiken, willen we ook voor jou. 

Dit houdt onder andere in dat je kunt uitgroeien tot de professional die jij wil zijn. Dat gunnen wij al onze collega's. Daarom staat persoonlijke ontwikkeling bij BeLife hoog op de agenda. Er zijn volop mogelijkheden om je vakinhoudelijk te verdiepen, nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en stappen te zetten in jouw loopbaan.

Dit varieert van een uitgebreid ontwikkelprogramma dat start bij indiensttreding, de mogelijkheid om interne opleidingen te volgen op bijvoorbeeld het gebied van ACT, EMDR of cognitieve gedragstherapie en een Optimaal Werken Programma. Ook werkgeluk, samen lol maken en werken aan fysieke en mentale gezondheid vinden wij belangrijk.

Heb je een vraag?

Neem dan contact op met onze recruiter Jotte Tromp.

06-52501364
jotte.tromp@arbounie.nl

Onze vacatures

Vacature GZ Psycholoog

  • Rijswijk
  • 32 - 40 uur

Vacature psycholoog

  • Groningen
  • 32 - 40 uur

Vacature psycholoog

  • Zeeland
  • 32 - 40 uur

Vacature psycholoog

  • Amsterdam / Hilversum
  • 32 - 40 uur

"BeLife geeft mij eigenaarschap in het organiseren van mijn dagindeling en werkstructuur. Ik draag hierdoor wel de verantwoordelijkheid, maar het geeft mij ook de vrijheid om mijn werk aan te passen aan mijn dagritme."

Eén van jouw toekomstige collega's