Header Fysio

BeLife Werkt Fysiek

  1. BeLife Werkt
  2. BeLife Werkt Fysiek

Fit for the job

Fitte medewerkers zitten goed in hun vel, hebben meer energie en presteren beter. Daarnaast is het risico op verzuim een stuk lager. Preventief werken aan het voorkomen van gezondheidsklachten en verzuim staat daarom voorop in de visie van BeLife!

Wanneer er toch sprake is van beperkte inzetbaarheid of verzuim, biedt BeLife diverse diensten om medewerkers het werk weer duurzaam en verantwoord te kunnen laten hervatten. Deze interventies kunnen óók (verzuim)preventief ingezet worden. Hoe sneller fysieke  klachten aangepakt worden, hoe groter de kans dat verzuim voorkomen kan worden.

De Fysiek Fit Werkt aanpak van BeLife helpt om medewerkers fysiek ‘fit for the job’ te krijgen. We besteden daarbij aandacht aan de fitheid van de medewerker en aan de diverse werkfactoren als een gezonde werkplek en een gezonde werkhouding en werkwijze.

Bij lichamelijke klachten, belemmeringen met werken, verzuim en andere vragen over de fysieke inzetbaarheid biedt BeLife diverse individuele arbeidsinterventies om de belastbaarheid van de medewerker duurzaam te verbeteren. 

Met de bedrijfsfysiotherapie op locatie breng je als werkgever preventie naar de werkvloer. Naast begeleiding bij herstel (fysiotherapie behandelingen) op locatie zijn aandacht voor een gezonde werkwijze op de werkvloer, het stimuleren van vitaliteit en een gezonde leefstijl bij de medewerkers en andere activiteiten als maatwerk in te richten binnen deze dienstverlening.  

Met onderzoek naar de blootstelling aan fysieke belasting, het geven van trainingen op diverse thema’s (zoals beeldschermwerk, werken in de ploegendienst, energiek bewegen) en andere diensten, draagt BeLife preventief bij aan inzetbare en productieve medewerkers.

Neem contact met ons op

088 - 3301400
info@belife.nl 

Op werkdagen zijn we bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur

Diensten - BeLife Werkt Fysiek

Individuele AI

Individuele arbeidsinterventies

Lees hier meer

Incompany

Bedrijfsfysiotherapie op locatie

Lees hier meer

Traininen en Workshops

BeLife Trainingen en Workshops

Lees hier meer

Netwerk

De locaties van ons Netwerk

Het hoofdkantoor van BeLife zit in Rotterdam. Daarnaast hebben wij een landelijk dekkend Netwerk van aangesloten fysiopraktijken en vitaliteitscoaches. Dankzij deze aangesloten netwerkpraktijken kunnen wij onze dienstverlening landelijk leveren.

Bekijk hier alle locaties

Blijf op de hoogte van onze nieuwste updates

Meld je aan voor onze updates

Aanmelden